Berichten

25 jaar sterk in recht

25 jaar sterk in recht

Al een kwart eeuw is VD&P uw vertrouwde partner in juridisch advies én incassotrajecten. Transparantie, deskundigheid en betrokkenheid kenmerkt hun identiteit. Dit merkt u in bepaalde keuzes die VD&P maakt, waardoor zij borg staat voor een hoge kwaliteit. 


Transparant
Zo gelooft VD&P Juristen niet in ‘no cure, no pay’. Bedrijven die dit promoten hebben namelijk in hun algemene voorwaarden vaak beschreven dat er wel ‘dossierkosten’ worden berekend. Tot de grote verbazing van de klant valt er dus alsnog een factuur op de mat. Doordat VD&P van tevoren helder communiceert wat de klant kan verwachten, bestaan hier geen misverstanden over. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Als na onderzoek bijvoorbeeld blijkt dan een vordering niet te innen valt, betaalt u bij VD&P Juristen een vast bedrag van 35 euro, exclusief btw. Bij VD&P wordt u hier vooraf over ingelicht.

Deskundig
VD&P weet dat ‘no cure, no pay’-constructies vaak niet zo werken, omdat zij specialist is in het opstellen en controleren van algemene voorwaarden. Deze zogenoemde ‘kleine lettertjes’ zijn belangrijk om ervoor te zorgen dat bedrijven hun werk goed kunnen doen. Ook is het goed om uw juridische documenten up-to-date te hebben. Heeft u enig idee hoe u er voor staat? VD&P Juristen zet graag hun deskundigheid in om uw documenten, zoals algemene voorwaarden, te controleren.

Betrokken
Naast juridisch advies is VD&P Juristen ook al 25 jaar een betrouwbare partij voor incassotrajecten. Wanneer u VD&P inschakelt voor uw debiteurenbeheer, geeft u ons het vertrouwen om zorgvuldig om te gaan met gevoelige incassokwesties. VD&P Juristen weet hoe belangrijk de relatie met uw klanten is en daarom staat betrokkenheid bij hen hoog in het vaandel. VD&P is zich bewust van haar positie en handelt hier naar door goede relaties te onderhouden met klanten en hun debiteuren. Duidelijke communicatie staat hierbij voorop. 

Terug naar overzicht